«Το σχήμα» δημιουργήθηκε το 1993 στα Ιωάννινα φέρνοντας απ' την πανέμορφη πόλη εικόνες και ήχους που θα ταξιδέψουν και θα ξεσηκώσουν το κοινό της pop και όχι μόνο.

Από τότε εμφανίστηκε σε πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Από το 1995 εμφανίζεται σε καθημερινή βάση σε clubs τις χειμερινές περιόδους.

Το 2000 συμμετείχε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό συγκροτημάτων ροκ μουσικής και επελέγη στην πρώτη δεκάδα με το τραγούδι «Προσπαθώ». Ήταν το μοναδικό ελληνικό συγκρότημα που επελέγη εκείνη τη χρονιά.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του και μέσω της Ελληνικής τηλεόρασης.

Το Μάιο του 2003 ηχογράφησε την πρώτη του δουλειά αποτελούμενη από δύο ελληνόφωνα και τρία αγγλόφωνα τραγούδια με τίτλο «come closer».

Το cd κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο από την εταιρεία SIDE TWO RECORDS μέσω του STUDIO II και με εταιρεία διανομής την «ΚΙΝΗΣΗ ήχου και εικόνας».

Η ηχοληψία και το remix έγιναν από το Χρήστο Λαινά το mastering από τον COTI K και στη γυναικεία φωνή η Ανναλίνα Φωτοπούλου.

Τον Μάιο του 2004 κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ περιέχοντας 11 κομμάτια με τίτλο «earth» σε παραγωγή του Στάθη Χούλιαρη και του Χρήστου Λαινά από την ίδια εταιρία με πολλές συμμετοχές όπως της Ανναλίνας Φωτοπούλου στα φωνητικά, της Φωτεινής Νικολοπούλου στο τσέλο, του Γιάννη Παπαναστασίου στο σαξόφωνο και του Χρήστου Ζώη στο κοντραμπάσο. Την διεύθυνση της παραγωγής είχε ο Βλάσης Ερημάκης.

Την μουσική και την ενορχήστρωση στα δυο cd υπογράφει ο Στάθης Χούλιαρης ενώ στίχους έχουν γράψει η Όλγα Ζάνη, η Ανναλίνα Φωτοπούλου, ο Αχιλλέας Νάσιος, ο Άσεμ Αμπουμόγλι και ο Στάθης Χούλιαρης.

μουσική βιογραφία δισκογραφία το σχήμα νέα φωτογραφίες μουσική εξοπλισμός κριτικές επικοινωνία σύνδεσμοι webmaster english version guestbook